Bedrijfsprofiel

Accept is een ICT dienstverlener gericht op kleine- en middelgrote organisaties en gespecialiseerd in het realiseren van (Microsoft) infrastructuren, consultancy, en het beheer hiervan.
In Nederland heeft Accept 2 vestigingen, één in Wateringen en één in Etten-Leur waardoor een vrijwel landelijke dekking wordt gerealiseerd.

In de vestiging Etten-Leur wordt (zakelijke) software ontwikkeld bestaande uit een financieel pakket (Accept Financieel) gericht op de accountancy branche, rapportgeneratoren, SBR
communicatie en maatwerk.

Dagelijks optimaliseren wij bij onze opdrachtgevers processen, realiseren wij kwaliteitsimpulsen en geven pragmatisch en toepasbaar advies.
Onze IT-services en producten garanderen continuiteit, flexibiliteit en wendbaarheid. Samen stellen wij vast welke IT services bijdragen uit operationeel (ICT infrastructuur), tactisch (applicaties), en strategisch (bedrijfsproces) advies.

Accept is door Microsoft Silver Partner gecertificeerd op diversen competenties en kan beschikken over medior- en senior technisch consultants.

Accept en haar medewerkers staan voor flexibiliteit, meedenken, sparringpartner, 'hands-on' mentaliteit en verder kijken als de scope van de projecten.